Mėnesio archyvas: 2014 m. rugpjūčio mėn.

Kodėl įrankius verta pirkti internetu, o ne realioje parduotuvėje

Šiais laikais turime neaprėliamas galimybes rinktis, kur įsigyti pačių įvairiausių prekių. Tokia gausa kartais gali net sutrikdyti, ir mums gali pasirodyti, kad labai sunku išsirinkti geriausią vietą apsipirkti. Imame vaikytis reklamų, įvairių reklaminių frazių ir pamirštame, kad turėtume susitelkti į šiek tiek kitus dalykus. Irankiai ir liks įrankiais, kad ir kur juos pirktumėte (be abejo, kalbame tik apie patikimų ir žinomų gamintojų prekes, su suteikiama garantija), tačiau juk dar yra kainos, transportavimo ir laiko klausimai.

IrankiaiŠiuo atveju, kalbant apie internetinės ir realios prekybos privalumus ir trūkumus, vienareikšmiškai laimi internetinė prekyba. Tuoj pateiksime kelis esminius argymentus. Kaip pavyzdį galime pasitelkti konkretų įrankį – tarkime perforatorius. Kur geriausia jį įsigyti? Visų pirma reikėtų atsakyti į kelis klausimus. Taigi, ar jums yra svarbus jūsų laikas, kurį galite skirti apsipirkimuui? Jei atsakėte teigiamai, tuomet reikia pabrėžti, kad kur kas daugiau laiko sugaištama tuomet, kai bandoma norimos prekės ieškoti realioje parduotuvėje.

Jei mums ne mažiau svarbi yra ir prekės kaina, o tai, savaime suprantama, dažniausiai būna pagrindinis veiksnys, lemiantis kliento pasirinkimą apsiperkant, tokiu atveju dėl nežinojimo galite pagalvoti, kad mažiausias kainas rsite tik realioje parduotuvėje. Tačiau ir šiuo atveju būtsite suklydę. Realios parduotuvės turi daugiau išlaidų, nes joms reikia mokėti už parduotuvės išlaikymą ir sandėliavimo patalpas. Visos išlaidos labai gerai atsispinti kainose, kurios yra skirtos klientams. Tuomet įrankiai tampa anaiptol ne pačiais pigiausiaus, o tai jau yra didelis neigiamas veiksnys klientams.

Elektroninėje prekyboje viskas yra kiek kitaip. Tokios prekybos atstovams nereikia turėti didelių parduotuvių. Be to, nereikia ir didelių sandėliavimo patalpų. Visas procesas tampa sklandesnis ir pigesnis. Todėl klientas gali džiaugtis mažesne kaina. Ir tokiu atveju, tas pats perforatorius internetinėje parduotuvėje kainuos kur kas mažiau.

Trečiasis mūsų pirmiau paminėtas aspektas yra laikas, kurį praleidžia kiekvienas klientas, apsipirkdamas parduotuvėje ir įsigydamas reikiamas prekes. Jei klientui prekės reikia šią akimirką, tuomet suprantama, kad jis vyks į realią parduotuvę ir praleis apie valandą, kol nusipirks konkrečią prekę. Tačiau, jei klientui prekės gali reikėti tik kitą ar dar kitą dieną, tuomet kam gi jam eikvoti savo laiką stovint ilgose ir dažnai lėtai judančiose eilėse prie prekystalio? Užtenka užsukti į internetinę parduotuvę ir reikiami įrankiai jums bus pristatyti jau kitą dieną.

Šiems trims elementams yra būdinga sinergija. Jei bent vieno iš jų nebūtų, pirkimas vargu ar galėtų tapti maloniu procesu. Žinoma, yra ir kitų dalykų, kurie yra labai svarbūs, pvz., kliento aptarnavimas, suteikiama garantija ir kt. Viskas yra svarbu ir viskas visada privalo būti iki skrupulų nugludinta. Paslauga, kuria nori pasinaudoti kiekvienas klientas, turi būti aukščiausios kokybės. Todėl, jei turimas perforatorius, kurį naudojote jau ne vienerius metus, pradėjo streikuoti ir kokybiškai nebeatlieka savo funkcijų, jį reikėtų pakeisti kitu – kur kas kokybiškesniu, patvaresniu ir tikslesniu prietaisu.

Svetainės baldų kolekcija Thin

Kiekvienas sumanęs keisti ar atnaujinti gyvenamą aplinką sau užduoda klasimą ar teiraujasi žinovų: o kas gi naujo vyksta baldų madoje. Kokios baldų projektų inovacijos ar netgi sensacijos buvo pateiktos dizainerių didžiausiose šios srities parodose, mugėse?

Apžvelkime svetainės baldus. Kodėl būtent šią rūšį? Gal dėl to, kad taip jau sudaromi baldų pasirinkimo prioritetai. Miegamasis ar lauko terasa gali ir palaukti, tačiau svetainė visada turi būti apstatyta baldais pirmiausia.

Štai ką pasakoja labiausiai pripažintas svetainės baldų dizaineris, atstovaujantis ir kuriantis skirtingiems gamintojams.

Jussepe Viso: „Bet kurio sėkmingo projekto, darbo prielaida – vartotojo poreikių, troškimų išanalizavimas. Mes nuolat užduodame sau klausimus, kur ir kokiu ritmu gyvena mūsų pirkėjas. Kiek laiko jis išbūna svetainėje darbo dieną ir kiek savaitgaliais. Koks yra atžalų elgesys ir įpročiai. Kas be komodos, televizoriaus ar knygų spintos dar yra šiuolaikinėje svetainėje. Mes vykdome nemažai apklausų ir tik padarę išvadas sėdame prie braižymo stalo. Piešinys yra baldo pradžia. Žmonės visais laikais teikė pirmenybę didesniems svetainės plotams, erdvėms. Jų padidinimas dažniausiai išgaunamas tik sumažinus svetainės baldų gabaritus arba bent jau „lengvinant“ juos panaudojus kitokias nei tradicinės mežiagas ir konstravimo principus.

Thin

Taip šių metų kolekcijoje atsirado svetainės baldai pavadinimu Thin (išvertus iš anglų kalbos Plonas). Pats pavadinimas vaizdžiai nusako šių baldų pliusus. Svetainės baldai Thin yra tik keturiasdiešimties centimetrų gilio, bet jų naudingas stalčių ir lentynų plotas padidintas netgi iki trisdešimt septynių centimetrų. Kaip tai buvo pasiekta turint galvoje, kad bendri bet kurio baldo išmatavimai įskaičiuoja ir fasadų, durelių ar atraminių sienelių matmenis.

Šį mažą stebuklą padėjo sukurti svetainės baldų pramonėje pamiršta medžiaga stiklas. Lengvumo įspūdžiui dramatizuoti buvo pasirinkta kita lengva medžiaga – aliuminis. Svetainės baldai tapo nestambūs, rafinuoti ir tarsi pakabinti, pritvirtinti prie sienos.

Kolekcija Thin susilaukė momentalaus susidomėjimo tiek iš privačių užsakovų, tiek iš srities asų interjero dizainerių.

Svetainės sistemoje Thin protingai suderinti ne tik dizaino ir darbiniai motyvai, bet ir praktinė paskirtis. Kiekvienoje baldų kompozicijoje galima rinktis stalčius, stiklines lentynas arba tiesiog atviras vietas prietaisams padėti.

Neapsieita ir be ultra išradimų. Prietaisai (telefonai, grotuvai ir pan.), jų elementai, nuolatinis elektros pakrovimas reikalauja gudrių sprendimų ir iš svetainės baldų projektuotojų.

Kolekcijoje Thin kiekviename atskirame komode, spintelėje ar stalčiuje yra galimybė susikomplektuoti lizdą mobilaus telefono, MP3 grotuvo pakrovėjui. Patogu ir nereikia nuolat kažko ieškoti. Užtenka tiesiog pajungti prietaisą.

Skaityti toliau

Perkraustymo paslaugos Vilniuje

Perkraustymo paslaugos Vilniuje – tai paslauga, kurios gana dažnai prireikia sostinės gyventojams. Tais atvejais, kuomet tenka pervežti daiktus į vienus namus į kitus, ar persikraustyti į kitą biurą, gana dažnai tenka pervežti ne tiek ir mažai daiktų, todėl tikrai praverčia perkraustymo įmonių teikiamos paslaugos.

perkraustymo paslaugos VilniujeKartais nuogąstaujama, kad šių paslaugų kaina bus pernelyg didelė, tačiau tai tikrai nėra tiesa, ir perkraustymo paslaugų kainos paprastai yra tikrai prieinamos. Kur kas brangiau gali kainuoti išsinuomoti tam tikrą transporto priemonę, kuri gali padėti persikraustyti dar greičiau ir paprasčiau, ir šios teikiamos paslaugos gali padėti jums sutaupyti tikrai nemažai laiko – juk jo stoka šiandien skundžiamasi tikrai gana dažnai.

Norint pasinaudoti šiomis paslaugomis, tereikia susirasti perkraustymo paslaugas teikiančią įmonę, ir tai galima padaryti tiesiog internetu, naudojant tam tikrus raktinius žodžius, pavyzdžiui, perkraustymo paslaugos Vilniuje. Tokiu būdu visai nesunkiai galėsite susirasti tokias paslaugas teikiančių įmonių, ir tam nesugaišite daug laiko. Tikrai nemažai jų turi savo internetinius puslapius, kuriuose yra skelbiama potencialiems klientams naudinga informacija, taigi, jūs galėsite palyginti skirtingų bendrovių nustatytus paslaugų įkainius bei terminus, o tai iš tiesų gali padėti jums paprasčiau išsirinkti tokias paslaugas teikiančią įmonę. Paprastai yra tikimasi, kad šie darbai bus atlikti kuo greičiau pačiomis žemiausiomis kainomis, todėl internetu galėsite išsirinkti tinkamiausią sprendimą.

Kai nuspręsite, kokia įmonė galėtų geriausiai pateisinti jūsų lūkesčius, beliks susisiekti nurodytais kontaktais, kuriuos rasite internetiniame puslapyje, ir susitarti, kada jums bus reikalingos šios paslaugos. Paprastai pakanka vos vieno skambučio, ir jūs galite sutarti, kada turi būti atliekami perkraustymo darai. Taigi, viskas iš tiesų labai paprasta ir patogu, o svarbiausia, kad jums patiems neteks gaišti laiko, pervežant daiktus bei baldus į kitą vietą. Lengvuoju automobiliu persikraustyti gali būti iš tiesų labai sudėtinga, ir kartais sunku net įsivaizduoti, kiek reisų gali tekti daryti. Taigi, kad viskas būtų kuo paprasčiau ir kraustymosi darbai vyktų kur kas sklandžiau, tikrai pravartu tiesiog kreiptis į perkraustymo paslaugas teikiančias įmones.