Mėnesio archyvas: 2023 m. sausio mėn.

5 patarimai, kaip pasirinkti namų oro kondicionierių?

Daugeliui žmonių jų namai yra brangiausia vieta, kurioje jie kada nors gyvens. Todėl svarbu juo tinkamai rūpintis ir apsaugoti nuo perkaitimo vasaros mėnesiais. Laimei, centrinio oro kondicionieriaus įsigijimas yra investicija, dėl kurios galite jaustis gerai. Juk centriniai oro kondicionieriai teikia keletą privalumų jūsų namams ir šeimai, įskaitant vėsesnį patalpų orą ir apsaugą nuo vandens žalos, jei sutriktų elektros instaliacija ar kiltų kita sistemos problema. Tačiau dar prieš pradėdami pirkti naują įrenginį, pirmiausia įsitikinkite, kad turite atsakymus į visus jums rūpimus klausimus. Juk nėra prasmės pirkti tobulą centrinį oro kondicionierių, jei jis iš tikrųjų neatliks to, ko norite. kondimonta.lt ir specialisto patarimai.

Kokio dydžio ir tipo centrinį oro kondicionierių turėčiau įsigyti?

Švarus orasRinkdamiesi centrinį oro kondicionierių galite rinktis iš kelių skirtingų variantų. Pirmasis yra įrenginio dydis. Dažniausiai pasitaikantys dydžiai yra 6, 8, 11, 14 ir 20 tonų, kiekvienas iš jų gali vėsinti skirtingą kvadratinių metrų plotą. Pavyzdžiui, 6 tonų įrenginys galės atvėsinti maždaug 1 500 kvadratinių pėdų, o 8 tonų oro kondicionierius – maždaug 2 500 kvadratinių pėdų. Nors kuo didesnis centrinis oro kondicionierius, tuo daugiau galėsite sutaupyti elektros energijos, per didelio kondicionieriaus trūkumas gali būti tas, kad jis gali užimti daug vietos ir jį gali būti sunku pritaikyti tam tikroje namų patalpoje. Pasirinkto centrinio oro kondicionieriaus dydis taip pat turi įtakos tam, kaip dažnai reikės keisti filtrus, ir bendrai įrenginio kainai.

Skaityti toliau

Kodėl naudoti kvapnius skalbiklius?

Antoine skalbiklisKvapusis skalbiklis, toksai kaip Antoine skalbiklis ar kitų prabangių prekės ženklų yra populiarus daugelio žmonių pasirinkimas, nes jis ne tik išvalo drabužius, bet ir suteikia jiems gaivų bei malonų kvapą ilgą laiką.. Tačiau kodėl turėtumėte rinktis kvapųjį skalbiklį, o ne įprastą, bekvapį skalbiklį? Štai keletas priežasčių, į kurias reikia atsižvelgti:

Gaivus kvapas: Akivaizdžiausias kvapiųjų skalbinių ploviklio pranašumas yra malonus aromatas, kurį jis palieka ant jūsų drabužių. Tai gali būti puikus būdas atgaivinti drabužius ir suteikti jiems švarų bei kviečiantį kvapą.

Nuotaikos gerinimas: kvapnus skalbinių ploviklis taip pat gali pagerinti jūsų nuotaiką. Pavyzdžiui, žinoma, kad levandų kvapas skatina atsipalaidavimą ir ramybę, o citrusinių vaisių kvapai gali padėti suteikti energijos ir pakylėti.

Kvapų maskavimas: Kvapusis skalbinių ploviklis taip pat gali būti naudojamas norint užmaskuoti bet kokius nepageidaujamus kvapus ant drabužių, pvz., cigarečių dūmus ar maisto gaminimo kvapus.

Ilgai išliekantis šviežumas: kvapnus skalbinių ploviklis taip pat gali padėti ilgiau išlaikyti gaivių drabužių kvapą. Kai kuriuose kvapniuose skalbikliuose yra specialių ingredientų, kurie padeda užrakinti kvapą, todėl jūsų drabužiai išlieka gaiviai kvepiantys net ir po kelių dėvėjimo.

Skaityti toliau

6 būdai, kaip apsaugoti asmeninius duomenis internete

Internetas yra neįtikėtinas įrankis. Jame galima naudotis beveik neribotais ištekliais, tačiau jei nesate atsargūs, jis gali kelti siaubą. Bet kas gali naudotis internetu, jei tik turi prieigą prie jo, o tai reiškia, kad bet kas bet kada gali užkliūti už jūsų asmeninės informacijos. Jūsų naršymo istorija, kontaktai, įrašai socialiniuose tinkluose… viską, ką paskelbėte internete, gali rasti kas nors kitas kur nors kitur. Taip pagalvojus, tikrai neturėtų stebinti, kad įsilaužėliai ir kiti kibernetiniai nusikaltėliai tai žino geriau nei bet kas kitas. Jie mato, ką mes darome kiekvieną dieną, ir naudojasi šiomis žiniomis prieš mus, kai į naudotojus nukreipia apgaulingus el. laiškus arba kenkėjiškas svetaines. Gera žinia ta, kad dabar pats laikas mums visiems apsisaugoti nuo kibernetinių atakų, kad netaptume kita auka. Štai 6 paprasti žingsniai, kurių turėtumėte imtis jau dabar, kad pradėtumėte saugoti savo asmeninius duomenis internete.

Visada teisingai įveskite slaptažodžius

NovusnexusDaugelis žmonių arba nežino, kaip svarbu teisingai įvesti slaptažodžius, arba neskiria tam laiko. Internetas yra labai pavojinga vieta, kai kalbama apie įsilaužimus, todėl kiekvienas, kuriam pavyksta gauti prieigą prie jūsų paskyrų, iš esmės siekia pavogti jūsų informaciją ir sugadinti jūsų reputaciją tarp tų, kurie jumis pasitiki. Tai reiškia, kad bet koks bandymas įsilaužti gali labai sustiprėti ir dėl to galite netekti svarbių daiktų ar net banko sąskaitos. Labai svarbu, kad skirtumėte laiko teisingai įvesti savo slaptažodžius. Tai ypač aktualu, jei jungiatės prie daugybės skirtingų paskyrų, nes tai gali lengvai lemti įsilaužimą. Visada atminkite, kad kiekvieną kartą prisijungdami prie skirtingos paskyros didinate papildomą saugumo riziką. novusnexus.lt kokybė ir geros kainos.

Skaityti toliau