Mėnesio archyvas: 2019 m. kovo mėn.

Vasaros pirkiniai vaikams

Art4jant vasarai imame maloniai galvoti apie pirkinius, kuriuos pirksime sau ir vaikams. Peržvelgus pernai metų avalynės dėžę, užkeltą ant palėpės, pasidarys akivaizdu, kad basutės vaikams turės būti perkamos naujos, tiesa. Taip pat paaiškės, kad ir daugiau dalykų reikės įsigyti naujai. Tačiau, ar išlaidos būtų mažesnės, ar didesnės, visuomet smagu mąstyti apie tai, ką pirksite vasaros sezonui sau ir vaikams, nes vasara savaime kelia džiaugsmą.

Planuojame vasaros avalynę

Vaikų basutėsJeigu turite atžalų, tai pernykštės basutės vaikams tikriausiai netiks. Vaikai auga labai greitai, o jų pėdos gali pakeisti dydį per sezoną net tris kartus. Tad praėjusių metų basutės tiks nebent jaunesniems vaikams, jeigu tiks ir pagal kitus parametrus, ne tik pagal dydį. Tad nusiteikite pirkti bent vienas basutes. Rinkitės tokias, kurios būtų šiek tiek didesnės ir vaiko kojai per vasarą paaugus, būtų galima vis dar jas avėti. Taip pat svarbu, kad jos būtų patogios, kad vidiniai audiniai turėtų komforto linijas ir užtikrintų, kad nebūtų trinamos pūslės ar daromi kiti kojas žalojantys dalykai. Tad basutes vaikams rinkitės atidžiai. Geriau, kad būtų ir patogus minkštas guminis padas, kuris leistų labai patogiai pėdai judėti. Juk vaikai judrūs, jie bėgioja, jiems basutės turi būti minkštais ir lanksčiais padais, o ne kaip medinės kurpės.

Vasarinės striukės, švarkeliai vaikams

Skaityti toliau

Fotosesija kaime

Vejos pjovimo įrangaKam šienapjovės ir įvairūs ūkio kombainai reiškia darbams reikalingą inventorių ir tiesiog yra susiję su nuosavu ūkiu. Kažkam kitam tai – dekoracijos, puikiai atrodančios įdomioje fotosesijoje kaime. Iš tiesų, kai gyvename beveik visi mieste, tai kaimas tampa egzotiška vietele, kur kartais atkeliaujame. Štai keletas idėjų, kaip organizuoti fotosesiją kaime prie įvairių dalykų, šiek tiek skirtingomis tematikomis.

Prie žemės ūkio technikos

Traktoriai, šienapjovės, kombainai – tai ūkio technika, kurios mieste nerasi. Kaip įdomu būtų būtent prie jos ir fotografuotis. Tad verta išbandyti tokią fotosesiją. Aišku, reikėtų susitarti su savininkais, kad jie leistų ten fotografuotis, tuomet gal leis ir ant traktoriaus rato užlipt ar pasėdėti šienpjovėje. Fotosesija prie naujos žemės ūkio technikos atrodys tarsi reklama tai technikai, na o prie senos ir nešvarios – kur naują foto naratyvą.

Laukuose

Dar viena unikali vieta, kur gali būti fotografuojama – tai įvairūs laukai. Juose galima užfiksuoti taip pat unikalių vaizdų. Tad būtent laukuose pradėjus fotografuoti galima taikytis prie oro sąlygų. Kaip nuostabiai atrodo žmonės geltonuose rugiuose, o galbūt lauke, kuriame natūraliai auga gražios laukų gėlės, žolės, aguonėlės raudonuoja. Taip pat laukuose, kuriuose žydi nuostabūs viržiai. Arba laukuose, kur galima atsisėsti prie šieno kupetos.

Prie šieno kupetų

Skaityti toliau