Mėnesio archyvas: 2017 m. rugpjūčio mėn.

3 patarimai kokybiškiems baldams svetainėje

Kad svetainė būtų praktiška, stilinga ir patogi, ypatingą dėmesį skirkite jos apstatymui. Dizaineriai teigia, kad baldams svetainėje keliami itin griežti reikalavimai, todėl bendradarbiaukite su šios srities profesionalais, galinčiais jums pasiūlyti kokybiškus, ilgaamžius ir patvarius baldus, atitinkančius individualią jūsų stiliaus pajautą. Nors galite pirkti ir masiškai gaminamą produkciją, daugelis pardavėjų siūlo svetainės baldų projektavimo ir gaminimo paslaugas, padedančias realizuoti svajonių namų viziją.

1. Rinkitės stilingus ir gražius baldus

Žinoma, svetainės baldai turi būti funkcionalūs, ergonomiški ir patogūs, tačiau negalima pamiršti jų estetikos ir dizaino svarbos. Paprastai minėtasis kriterijus užima aukščiausią vietą, vertinant svetainės baldų atrankos kriterijus. Taip yra dėl to, kad svetainėje bendraujame su šeimos nariais, čia kviečiame svečius ar užsukame pasimėgauti ramiu vakaru su knyga. Svetainėje visi baldai turi derėti tarpusavyje ir kurti harmoningą visumą. Be to, stiliaus ekspertai teigia, kad žiūrint į svetainę galima nuspėti ir namų šeimininko charakterį, pomėgius bei gyvenimo būdą. Pasikalbėkite su baldininkais, pavartykite baldų žurnalus ir apsilankykite baldų ekspozicijose – tai padės suprasti, kokio stiliaus svetainės baldai atitiks jūsų išsikeltus lūkesčius.

2. Atsižvelkite į baldų kokybę

Skaityti toliau

Išskirtiniai Naujamiesčio alėja pasiūlymai sostinės gyventojams

Gyvenimas sostinėje – tai nuolatinis ritmas ir miesto pulsavimas, tampantis vilniečių kasdienybės dalimi. Tiesa, praktika rodo, kad vis daugiau pirkėjų, svajodami apie naujus namus ir niekada nemiegančio miesto gyvenimą, tuo pačiu vertina ramybę, privatumą ir galimybę būti arčiau gamtos. Naujamiesčio alėja pasiūlymai orientuoti į minėtuosius pirkėjų poreikius – Naujamiesčio mikrorajonas suteikia galimybę vos per kelias minutes pasiekti Gedimino prospektą ir tuo pačiu yra vos vienas kilometras nuo ramybe alsuojančio Vingio parko – tai idealus pasirinkimas žmonėms, ieškantiems tiek ramaus poilsio gamtoje, tiek miesto šurmulio.

Privalumas Nr. 1 – patogi vieta ir lengvas susisiekimas

Svarbiausias Naujamiesčio alėjos projekto privalumas yra tai, kad daugiabučiai įrengti atokiau nuo triukšmingų gatvių ir pasižymi negausiai užstatyta aplinka. Šalia projekto įkurti vaikų darželiai, mokyklos, didieji prekybos centrai, sporto klubas, kino teatras ir kiti lankytini objektai. Kitaip sakant, gyvenimas Naujamiestyje – tai galimybė pėsčiomis pasiekti jums aktualiausias vietas, negaištant laiko nei eismo spūstyse, nei ilgose kelionėse per didmiestį. Tuo pačiu, būdamas struktūriškai patogioje miesto erdvėje, Naujamiestis užtikrina patogią galimybę naudotis tiek viešuoju, tiek privačiu transportu ir pasiekti toliau esančius lankytinus objektus, pvz., prekybos centrą „Akropolis“.

Privalumas Nr. 2 – jauki ir saugi aplinka

Skaityti toliau

Šviestuvai – viena svarbiausių interjero detalių

Bet kuris su interjero dizainu daugiau dirbantis žmogus sutiktų, kad šviestuvai atlieka didžiulį vaidmenį aplinkos kūrime. Nuo apšvietimo priklauso ne tik tai, kaip bus išryškintos namuose esančios detalės ar vizualiai sumažintos / padidintos erdvės – jis be galo svarbus darbo produktyvumui, kokybiškam poilsiui, jaukumui ir dvasinei būsenai. Būtent todėl šviestuvai privalo būti derinami itin kruopščiai – tai neturėtų būti vieta, kurioje taupoma. Kuo daugiau apšvietimo, koreliuojančio su natūraliai sklindančia šviesa, tuo didesnė tikimybė, kad jūsų namai bus šviesūs, erdvūs ir skleis malonią atmosferą.

Per visus amžius turbūt nebuvo geresnio meto, kuomet vyrautų tiek skirtingų, pagal kiekvieno poreikius pritaikytų šviesos šaltinių rūšių. Šviestuvai montuojami į lubas, sienas, yra nišiniai, centriniai, akcentiniai ir t. t. Biuruose ar darbo kambariuose specialiai pritaikomos stalinės lempos, naujos kartos paneliniai šviestuvai, taupantys energiją. Pastarieji pasižymi tolygiu šviesos paskirstymu didesnėse erdvėse bei ypač tyliu, jokių pašalinių garsų neskleidžiančiu veikimu.

Skaityti toliau