Mėnesio archyvas: 2022 m. lapkričio mėn.

10 geriausių produktų kūdikiams, kurie palengvins jūsų gyvenimą

Išmanusis kūdikių monitorius

CuculisKūdikių monitoriai nuo jų išradimo nuėjo ilgą kelią. Dabar jie yra kur kas daugiau nei paprasti garso ir vaizdo siųstuvai – dabar jie gali papasakoti apie jūsų kūdikio kasdienybę tai, apie ką net nesvajojote. Kai kurie pažangiausi kūdikių monitoriai gali nustatyti kambario temperatūrą, drėgmę, oro kokybę ir net apšviestumą. Jie taip pat gali pranešti tėvams, ar jų kūdikis verkia, ar miega, ar net apsiverkė lovelėje. Kai kuriuos iš šių pažangių kūdikių monitorių netgi galima prijungti prie kitų prietaisų, kad būtų lengviau jais naudotis, pavyzdžiui, prie išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio. Naudojant išmaniąją kūdikių stebėjimo įrangą yra daug privalumų, iš kurių du svarbiausi yra saugumas ir patogumas. Turėdami pažangias funkcijas turintį kūdikio monitorių galėsite stebėti savo kūdikį iš kito kambario, todėl jums nereikės nuolat vaikščioti iš vieno kambario į kitą. Taip išvengsite kūdikio trikdymo, o tai ypač svarbu, jei jis miega. Taip pat neleisite praleisti svarbių kūdikio ženklų, pavyzdžiui, staiga pasikeitusio kvėpavimo ar ilgo verksmo. https://cuculis.lt – kokybiškos prekės kūdikiams.

Skaityti toliau

Ilgai augantys plaukai: sveikų ir greitai augančių plaukų paslaptys

Neplaukite plaukų per dažnai

PilingasVisi esame girdėję, kad plaukus turėtume plauti kas kelias dienas arba kartą per savaitę. Bet kodėl taip yra? Kodėl negalime plauti plaukų kasdien? Na, tai, kaip dažnai plaunate plaukus, priklauso nuo jūsų plaukų tipo. Per dažnai plaunant plaukus, jie išsausėja, lūžinėja ir praranda apimtį. Daugumai žmonių rekomenduojama plaukus plauti kartą per savaitę, ypač jei jūsų plaukai garbanoti arba stori. Jei jūsų plaukai plonesni, galite plauti juos kas 3 dienas. Jei jūsų plaukai riebūs, stenkitės jų neplauti per dažnai, nes dėl to plaukai gali dar labiau riebaluotis. Visų tipų plaukams svarbu naudoti tinkamą šampūną ir kondicionierių. Ir nepamirškite, kad po plovimo šampūnu visada naudokite kondicionierių. Tai padeda plaukams išlikti hidratuotiems ir neleidžia jiems pernelyg išsausėti. Galvos pilingas ir specialisto patarimai.

Maitinkite plaukus baltymais

Kai jūsų plaukai yra sveiki ir auga, taip yra todėl, kad jie buvo maitinami maistinėmis medžiagomis, kurių reikia, kad būtų stiprūs ir stori. Kai turite ilgus plaukus, jiems reikia daug daugiau baltymų, palyginti su trumpais plaukais. Baltymai yra svarbūs visų tipų plaukams, tačiau kai turite ilgus plaukus, turite įsitikinti, kad su maistu gaunate pakankamai baltymų. Baltymai padeda plaukams augti storesniems ir stipresniems, be to, jie padeda plaukams išlikti hidratuotiems, todėl jie nelūžinėja ir netampa trapūs. Kai turite ilgus plaukus, svarbu pradėti valgyti daugiau baltymų turinčio maisto. Taip pat galite naudoti baltyminius purškiklius, šampūnus ar kondicionierius, kad plaukai augtų storesni ir stipresni.

Skaityti toliau