Mėnesio archyvas: 2022 m. gegužės mėn.

Pilvo plastika – pagalba po gimdymo

Po gimdymo daugelis moterų skundžiasi negrįžtančios į savo formas, nors valgo tikrai saikingai ir sportuoja. Deja, taip gana dažnai nutinka ne dėl per didelio svorio, tačiau dėl išsitampiusių arba net plyšusių pilvo raumenų. Jiems sutvarkyti yra būtina pilvo plastika, kadangi net ir labai aktyviai sportuojant, deja, rezultato nebus.

Džiugu, kad tai vis daugiau moterų pasirenkama procedūra, kuri gali susigrąžinti pasitikėjimą savimi ir savo kūnu.

Reikia ir fizinio aktyvumo

Žinoma, greta pilvo plastikos galimybių reikia nepamiršti ir fizinio aktyvumo, kuris turi labai daug naudos. Problema, kad kai kurie tikisi medicinos intervencijos, tačiau patys nenori nei kiek dėti pastangų, kad rezultatas būtų. Tai yra blogai. Nereikia aktyviai sportuoti – užtenka bent kiek judėti. Tai yra nauda ne tik pilvui, tačiau ir visam Jūsų kūnui.

Gyvenimas po operacijos

Kai kurie galvoja, kad gyvenimas po operacijos bus sudėtingas, kadangi reikia labai saugoti savo pilvą. Tikrai ne. Tačiau nepamirškite, kad reikia prižiūrėti ką valgote ir kiek judate. TIk tokiu atveju pilvas išliks lygus. Tokio, kokios daugelis nori, tačiau nededa užtektinai pastangų, kad rezultatas būtų.

Iškart – gražus pilvas

Skaityti toliau

Saugoti save turiu, kai statybose leisti laiką privalu

Kokių saugumo priemonių turi imtis statybininkas?

Al bokšteliaiVerta pastebėti tai, kad statybos yra ta sritis, kurioje nuolat tyko patys įvairiausi pavojai. Turbūt, sunku praleisti dieną be menkiausio įvykio. Būtina suvokti tai, kad atsitikimai gali būti mažesni ar didesni. Be jokios abejonės, nuspėti ir juos visus sukontroliuoti gali būti labai sunku. Dėl šios priežasties, nelaimingi atsitikimai yra tiesiog neišvengiami. Tačiau, itin dažnai jie susiklosto todėl, kad nesilaikome visų reikiamų saugumo priemonių. Net statybos srityje į tai yra žvelgiama labai aplaidžiai. Būtina suvokti tai, kad niekas kitas, kaip tik jūs pats gali padėti visą tai užtikrinti. Žinoma, vienas iš svarbiausių atributų yra tinkama apranga. Puikiai suvokiame tai, kad statybininkai dažnai naudoja arba vientisus kombinezonus arba dviejų dalių kostiumus. Jie yra pasiūti iš tvirtos ir gana storos medžiagos. Būtina suvokti tai, kad tokie kostiumai yra reikšmingi siekiant apsaugoti odą. Gerai žinome tai, kad statybinės medžiagos labai dažnai nėra pagamintos iš natūralių komponentų. Dėl šios priežasties, jų patekimas ant odos gali sukelti labai rimtų nemalonumų. Tinkamos aprangos pasirinkimas, neabejotina, yra puikus sprendimo būdas. Drąsiai galima teigti, kad ne ką mažiau reikšminga yra ir rankų apsauga. Todėl, tinkamas pirštines mūvėti yra būtina. Rankų oda yra labai jautri, o statybinės medžiagos su jomis nuolat turi labai artimą kontaktą. Būtina suvokti tai, kad šiuo atveju, ne ką mažiau reikšminga yra ir galvos bei akių apsauga. Dėl šios priežasties, net ir atliekant ne tokius sudėtingus, tačiau, šioms sritims pavojų galinčius sukelti darbus, būtina dėvėti šalmą ir akis dengiančius akinius ar net visą veidą apsaugančias kaukes. Verta pastebėti tai, kad šiuo atveju, negalime pamiršti ir aplink esančių objektų ar greta judančių žmonių apsaugos. Būtent statybibės tvoros yra ta priemonė, kuri gali padėti taip apsaugoti. Pasirinkta saugi zona ir tinkami atstumai padeda išvengti ne vieno nelaimingo atsitikimo. Be jokios abejonės, statomos konstrukcijos turi būti nuolat tvirtinamos papildomais ramsčiais, tam, kad būtų galima garantuoti saugumą. Visą tam puikiai tinka aliuminio bokšteliai. Apie juos daugiau galite sužinoti: https://tspastoliai.lt/produkto-kategorija/aliumininiai-boksteliai. Tai puiki priemonė, kuri padeda sutvirtinti dar nebaigtas statyti konstrukcijos ar pasitarnauja darbų eigoje. Apibendrinant galima teigti, kad visos šios priemonės yra labai svarbios ir be jų negali būti atliekama jokia statybinė užduotis.