Mėnesio archyvas: 2015 m. lapkričio mėn.

Durys

Lauko durys svarbi detalė namui ar butui. Tai, tarsi, vizitinė kortelė, atvykę svečiai tikrai jas pastebės. Durys turi negadinti pastato vaizdo, vaizdo, o puošti. Pasistenkite, kad ši pastato dalis prisiderintų. Durys turi būti ne tik estetiškai gražios, bet ir tvirtos. Jos turi apsaugoti nuo įsilaužimų, kurie pasitaiko gana dažnai. Nepamirškite, kad turi didelį poveikį oro sąlygos, kurios keičiasi. Lauko durys turi saugoti šilumą patalpoje šaltuoju metų laiku. Pasirūpinkite, kad jos neiškryptų, tokios gali nesulaikyti šilumos, tinkamai prižiūrėkite. Didelę įtaką turi medžiagos, iš kurių durys pagamintos. Perkant tam reikėtų skirti daug dėmesio. Nesusigundykite itin mažomis kainomis, galite įsigyti nekokybiškas.

Išorinės durysKur įsigyti duris? Pasiūlymų šiandieną galite rasti be galo daug. Pardavėjai gali jums pasiūlyti įvairias duris, galite rinktis įvairių gamintojų, platus dizainų pasirinkimas. Svarbūs yra priedai ir aksesuarai, nepamirškite jų. Duris galite rasti ir įsigyti parduotuvėse, kurios prekiauja tokiomis prekėmis. Didelis pasirinkimas internete, jums tereikia suvesti raktažodžius (durys, exterior doors for sale, lauko durys, vidaus, front doors ar kitus). Rasite ne vieną pardavėją, kuris gali jums pasiūlyti būtent tai, ko ieškote. Duris galite įsigyti savo mėgstamos spalvos arba priderinti prie namo sienų, interjero. Populiarūs šiuolaikiški įspūdingi dizainai. Galite rasti duris, kurių komplekte yra apsaugos nuo įsilaužimų. Tokios ne tik gražiai atrodys, bet ir bus saugios. Galėsite drąsiai išvykti iš namų ir nesibaiminti, kad apsilankys vagys.

Skaityti toliau

Persikraustyti su tiek daug drabužių

Mūsų removals east London prie namų laukė nuo pietų, ir netrukus pradėjo darbą – persikraustymą. Bet prieš tai aš turėjau labai daug laiko, kol viską surūšiavau. Tas persikraustymas ir jų daiktų sudėjimas į mašiną bei iškrovimas naujame bute jau buvo tik tarsi uogytė ant torto. Darbininkai, surasti per https://www.searchbuzz.co.uk , dirbo tikrai sklandžiai, tačiau taip nebūtų buvę, jeigu prieš tai aš nebūčiau visko puikiai surūšiavusi.

Ką pasilikau

Padedame persikraustyti LondoneAišku, kad nuspręsti, ką kraustantis pasilikti, ko atsikratyti, tikrai nelengva. Atrodo, tiek daug visko kaupei, pilnus namus prikaupei, o dabar daiktams savo seniams turi sakyti „sudiev“. Tačiau aš tai padariau, ir pasilikau tik tai, ko tikrai reikės. Pirmiausiai išvardinsiu nuodėmingus daiktus, tokius, kuriuos pasilikau, bet dar nenešiosiu, o palaikysiu ateičiai. Tai būtų du paltai. Manau, kad madai sukantis ratu, jau visai ne už kalnų tos dienos, kai vienas iš paltų bus madingas. Visai nenoriu kaskart pirkti drabužius naujus tik dėl to, kad mada pasikeitė. Dėl to visada norisi dėvėti kažką universalaus, tinkančio ir dabar, ir po kažkiek metų. Taip pas mane atsiranda ir raudonai – juodai languotas paltas, ir visiškai juodas su lapės galva. Su gyvūnėlių mylėtojais neketinu eiti į konfliktą, jeigu jiems geriau nuo to, kad mane smerks dėl gyvūnų kailio, tai tegul taip ir daro.

Ką išmečiau

Skaityti toliau

Kilimai – gražu ir prakštiška

Kilimas namuose gali labai pakeisti visą interjerą. Jeigu jis tinkamoje vietoje, gražus, išvalytas (tą gali surengti carpet cleaning service), tuomet jis gali sukurti labai stiprius interjero akcentus namuose. Kaip elgtis su kilimu, kad jis būtų tinkamas akcentas?

Senos ir naujos kilimo paskirtys bei vertės

Senovėje, pavyzdžiui, Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje, kilimai buvo itin vertingi. Juos buvo labai sunku pagaminti, nes reikėjo specialių ilgalaikių dažų siūlams. Tarkime, mėlyni dažai buvo tie, kurių beveik niekas neturėjo, iš kurių buvo daromas pats didžiausias verslas. Tad ir kilimai su mėlyna spalva galėjo būti labai brangūs. Šiais laikais jie turi jau tik simbolinę tų praėjusių laikų prabangos vertę, bet vis tiek gali gražiai puošti interjerą.

Kilimo priežiūra

Kilimai gali būti lengvai prižiūrimiVisgi, kad ir kaip traktuosite kilimą, kaip šiuolaikišką ar kaip senovinį interjero akcentą, jo švara yra esminis dalykas, nuo kurio priklauso ir jo grožis. Taigi, London clean company ar asmeninės pastangos jį valant visada reikš didelį prisidėjimą prie švaros ir namų jaukumo. Kaip prižiūrėti kilimą? Pirmiausia, jeigu jau namuose tokį turite, tai reikia jį reguliariai valyti. Tamsus ir mišrių spalvų kilimas gali kuo puikiausiai savyje slėpti kalnus nešvarumų. Bet mes juk gerai žinome, kad tai, kas nematoma nėra nepavojinga. Tai, kas nematoma, reiškia labai daug. Tad nepasikliaukime vien savo plika akimi. Būtina kilimą siurbti, geriausia, jeigu ant galo siurblio uždėsite specialų plaukus, pūkus surenkantį antgalį. Kilimą galima ir pavalyti švariu skuduru. Taip pat reikia išplauti grindis po juo, nes kartais kilimas tiesiog prakošia nešvarumus, dalį jų palikdamas viršuje, dalį – apačioje. Tad kilimo priežiūra susidės iš tokių paprastų komponentų. Vasarą verta kilimus išsinešti į lauką ir išdaužyti, kitaip tariant – išdulkinti. Na, o jeigu norite paties geriausio efekto – nuvežkite į privačią valymo įstaigą, kur išvalius kilimą jis tiesiog atrodys kaip naujas. Mat jo spalvos tikriausiai papilkėjo nuo nešvarumų ir tik geras išvalymas leis ir vėl atrodyti naujai. Taip pat reikėtų vengti kilimo nutrynimo tik tam tikrose vietose. Būna, kad kokio bado kraštas visada tą pačią vietą ištrina, o gal kaip tik kažkur yra vieta, kur dažnai žmogus kojas laiko. Tad norint išsaugoti kilimo vertę, gerai yra pastumdyti kitaip baldus, kilimą kartais apsukti, kad ne taip greitai susidėvėtų kažkurios jo vietos, o labiau jis dėvėtųsi visas tolygiai.